Інноваційні інвестиції для економічного відновлення України - United Nations Development Programme (United Nations, 2024)
Мета цього звіту — визначити ефективні механізми для відновлення та економічної трансформації України, з особливим акцентом на підтримці розвитку українських МСП та сприянні виходу міжнародних компаній на український ринок. Висновки цього звіту слугуватимуть цінним ресурсом для урядів, міжнародних організацій, фінансових установ розвитку, донорів та лідерів світового інвестиційного ринку. Використовуючи ці висновки, вони можуть створити спеціалізовані інвестиційні інструменти, які сприятимуть економічній стабільності та розвитку України. Аналітичний звіт розробили в межах співпраці між Програмою розвитку ООН (UNDP) та UkraineInvest.